Java më e madhe diplomatike e vitit

Këtë javë, bota do ta kthejë vëmendjen te zemra e diplomacisë ndërkombëtare – selia e OKB-së në New York. Asambleja e Përgjithshme e OKB-së (UNGA) është rikthyer – më madhështore se kurrë – duke ofruar një platformë unike për shtetet që të bashkohen dhe të përballen kolektivisht me krizat dhe sfidat aktuale. Me nisjen e … Vazhdoni me leximin e Java më e madhe diplomatike e vitit