Aplikacione

Instagram krijoi shkronja të personalizuara të quajtura “Instagram Sans”


Instagram prezantoi disa ndryshime, platforma krijoi stilin e vet, të quajtur Instagram Sans, që planifikon të përdoret gjerësisht si në marketing ashtu edhe në vetë aplikacionin.

Instagram Sans u frymëzua nga logoja e Instagram-it, dhe “pasqyron përkushtimin tonë ndaj thjeshtësisë dhe mjeshtërisë”. Është frymëzuar kryesisht nga kombinimi i katrorëve dhe rrathëve. Dhe, siç është përpjekur të bëjë gjithmonë Instagram, është një përzierje e përsosur.

Shumica e shkronjave të Instagram Sans janë me germa mjaft të drejtpërdrejta, gjë që ka kuptim për një markë kaq global. Instagram tha se ka punuar me gjuhëtarë për t’u siguruar që shkronja të funksionojë në sa më shumë gjuhë të jetë e mundur, duke përfshirë gjuhët si tajlandisht dhe japonisht.

Një vend ku kompania shpreson që përdoruesit të provojnë Instagram Sans është në Stories dhe Reels. Pyetja e vërtetë, megjithatë, është se si do të ndihen përdoruesit me pamjen e re. Meta e di më mirë se kushdo se sa rezistent mund të jenë përdoruesit ndaj ndryshimit; mbani mend të gjitha “10,000 kundër Facebook-ut të ri!” grupe? Kjo mund të jetë arsyeja pse Instagrami po fillon më pak se sa të rishikojë plotësisht gjithçka rreth aplikacionit ditën e parë.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore