Historia e vjedhjes së veturave – Donika dhe Martin ku janë?

Në një histori që përmban më shumë shkelje se sa hapa proceduralë, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës përmes fiskulturave me ndryshime datash, dokumentesh e personave nënshkrues, ka realizuar blerjen e disa makinave nga një kompani në Kroaci. Albanian Post përmes dokumenteve të siguruara dhe burimeve ka kuptuar se tenderi prej mbi 300 mijë … Vazhdoni me leximin e Historia e vjedhjes së veturave – Donika dhe Martin ku janë?