Hasani kërkon angazhimin e sektorit privat për ndihma humanitare: Të bëjmë më shumë, më mirë, më shpejt

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, në rolin e kryesuesit të mbledhjes së Këshillit të Sigurimit të OKB-së mbi “Nxitjen e Partneritetit Publik-Privat”, ka kërkuar në emër të Kombeve të Bashkuara më shumë angazhim nga sektori privat, në mënyrë që për njerëzit në nevojë të bëhet “më shumë, më mirë, më shpejt”. … Vazhdoni me leximin e Hasani kërkon angazhimin e sektorit privat për ndihma humanitare: Të bëjmë më shumë, më mirë, më shpejt