Hamasi shpall operacionin ushtarak në Izrael, për mbrojtjen e xhamisë Al-Aqsa

Grupimi i militantëve palestinezë Hamas, jo vetëm që ka marrë përsipër sulmet me mbi 7 mijë raketa në territorin izraelit dhe një inkursion nga toka, por ka bërë me dije po ashtu se ky është një operacion i mirëfilltë ushtarak. Arsyeja, sipas grupimit, është mbrojtja e xhamisë Al-Aqsa dhe operacionin e kanë quajtur “Al-Aqsa Flood”. … Vazhdoni me leximin e Hamasi shpall operacionin ushtarak në Izrael, për mbrojtjen e xhamisë Al-Aqsa