Grupi kriminal sirian sulmoi Policinë shqiptare, zbardhet ngjarja

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në kufirin mes Kosovës dhe Shqipërinë, ku një grup kriminal sirian, i cili dyshohet se operonte në fushën e trafikimit të qenieve njerëzore, është përballur me Policinë Kufitare dhe ka shkëmbyer zjarr. Ky grup, mësohet se organizonte dhe drejtonte një rrjet të trafikut ndërkombëtar të emigrantëve nga vendet e … Vazhdoni me leximin e Grupi kriminal sirian sulmoi Policinë shqiptare, zbardhet ngjarja