Gjykata Kushtetuese shfuqizon vendimin e Kuvendit dhe nuk shkarkon presidentin Meta

Me një njoftim të orëve të vona, Gjykata Kushtetuese zbuloi vendimin e saj për të mos shkarkuar Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta. Kushtetuesja në këtë mënyrë shfuqizoi votimin e Kuvendit për shkarkimin e kreut të shtetit. Në publikimin e GjK-së bëhet me dije se vendimi përfundimtar do të shpallet i arsyetuar brenda afateve … Vazhdoni me leximin e Gjykata Kushtetuese shfuqizon vendimin e Kuvendit dhe nuk shkarkon presidentin Meta