Gjermania legalizon kanabisin për përdorim personal

Politikanët gjermanë kanë votuar për legalizimin e konsumit dhe posedimit të kanabisit, por nuk e shndërruan vendin në tregun më të madh të rregulluar në botë për këtë drogë duke licencuar kultivimin e saj me shumicë dhe pakicë. Sipas rregullave të reja të miratuara të premten, të rriturit do të lejohen të përdorin publikisht dhe … Vazhdoni me leximin e Gjermania legalizon kanabisin për përdorim personal