Frank Wisner: Marrëveshja finale mes Kosovës dhe Serbisë s’ka pse ta ketë njohjen formale – Publikimin e Albanian Post e kam parë, korniza është e mirë

Kur në vitin 2005 Sekretarja Amerikane e Shtetit, Condoleezza Rice, kishte dhënë njoftimin se do ta caktojë Frank G. Wisner si të dërguar special të SHBA-ve në “Bisedimet për Statusin e Kosovës”, shqiptarëve u kishte pëlqyer shumë kjo zgjedhje. Wisner ishte i njohur, edhe si emër edhe si familje. Babai i tij, Frank Wisner i … Vazhdoni me leximin e Frank Wisner: Marrëveshja finale mes Kosovës dhe Serbisë s’ka pse ta ketë njohjen formale – Publikimin e Albanian Post e kam parë, korniza është e mirë