Ervis Martinaj – Nga biznesmen, në mit të botës së krimit

Në vitin 2013, pakkush e kishte hasur emrin Ervis Martinaj në përditshmëri, përveç një grupi të ngushtë pranë tij. Ishte pikërisht vitit i ndërrimit të pushtetit mes Partisë Demokratike dhe asaj Socialiste, kur këta të fundit erdhën në pushtet dhe një aksion i madh në sektorin e lojërave të fatit, do të ndryshonte përgjithmonë Ervis … Vazhdoni me leximin e Ervis Martinaj – Nga biznesmen, në mit të botës së krimit