• “Tirane-Prishtine: Ku gabuam?” – Mero Baze | ABC News Albania

Të fundit nga Tiranë-Prishtinë: Ku gabuam?

Trajton trajektoret dhe historitë e shqiptarëve, në formatin e intervistës dhe debatit. Momentet, çështjet dhe ngjarjet që i ndajnë dhe bashkojnë shqiptarët vihen përpara një hetimi historik.