• 10 vjet Dialog (Pjesa e Dytë)

Të fundit nga Memory

Gjuha e pasur narrative dhe kompozicioni i shkëlqyeshëm vizual u japin tjetër shije dokumentarëve Memory. Spektri i gjerë i çështjeve që trajtohen, në të dy anët e kufirit dhe niveli profesional i trajtimit i dallojnë nga të gjithë të tjerët.

  • Grand-koalicioni? – (Pjesa e parë)

  • 10 vjet Dialog (Pjesa e Parë)

  • Përpara, në të kaluarën (Konflikti për historinë në mes të Maqedo...

  • Të vetmuar së bashku

  • Më shumë