Emisarët perëndimorë erdhën me pritje konkrete, largohen pa përgjigje

Në një periudhë përpjekjesh për ripërtëritjen e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë dhe gjetjen e një rruge drejt një “marrëveshjeje finale” në bazë të propozimit franko-gjerman e në frymën e kompromisit, në Kosovë dhe në Serbi të premten zbarkuan një ushtri diplomatësh, të cilët nuk siguruan asnjë zotim konkret, sidomos nga kryeministri Albin Kurti. Miroslav … Vazhdoni me leximin e Emisarët perëndimorë erdhën me pritje konkrete, largohen pa përgjigje