Dy të dyshuarit për vrasjen e 30-vjeçares mbrohen në heshtje, familjarët e viktimës i besojnë drejtësisë kosovare

Granit Plava dhe Kushtrim Kokalla, dy të dyshuarit për vrasjen e 30-vjeçares, Liridona Ademaj, të mërkurën e 29 nëntorit, në rrugën “Dalip Alshiqi” në kryeqytet, janë mbrojtur në heshtje në seancën e parë para trupit gjykues në Gjykatën Themelore në Prishtinë, të dielën e 3 dhjetorit. Skënder Gojani, avokati i dorasit të identifikuar nga Policia … Vazhdoni me leximin e Dy të dyshuarit për vrasjen e 30-vjeçares mbrohen në heshtje, familjarët e viktimës i besojnë drejtësisë kosovare