Dua Lipa përballet me padi të re mbi këngën “Levitating”

Këngëtarja me reputacion ndërkombëtar dhe origjinë shqiptare, Dua Lipa po përballet me një tjetër proces gjyqësor për një nga hitet e saj më të mëdha – “Levitating”. Ajo është një prej artisteve më të suksesshme në botë, e njohur për vokalin e rrallë dhe stilin unik, por e njëjta tani është duke u paditur nga … Vazhdoni me leximin e Dua Lipa përballet me padi të re mbi këngën “Levitating”