Donika Gërvalla e punëson familjarin e vet si këshilltar politik, i cili me profesion është muzikant

Donat Krasniqi është vëllai i Egzona Gervallës. Egzona Gërvalla është gruaja e Ergon Gervallës. Ergon Gërvalla është vëllai i Donika Gërvallës. Donika Gërvalla është zëvendës-kryeministre e Kosovës dhe Ministre e Punëve të Jashtme dhe e ka punësuar Donat Krasniqin si këshilltar të Jashtëm. Donati, miku i vëllait të ministres, apo vëllai i gruas së vëllait, … Vazhdoni me leximin e Donika Gërvalla e punëson familjarin e vet si këshilltar politik, i cili me profesion është muzikant