Dodik u bën thirrje serbëve: Të bashkohemi të gjithë, ky është shekulli jonë

Lideri nacionalist i serbëve të Bosnjë dhe Hercegovinës, Milorad Dodik, iu ka bërë thirrje “të gjithë serbëve”, kudo që janë, të bashkohen brenda një shteti të vetëm. “Ne mund ta shpallim këtë shekull, shekullin e integrimit tonë, që Republika Serbe dhe Serbia të thonë pa hezitim se duan të jenë të bashkuar dhe se kjo … Vazhdoni me leximin e Dodik u bën thirrje serbëve: Të bashkohemi të gjithë, ky është shekulli jonë