Djali i LeBron James pëson arrest kardiak në stërvitjen e basketbollit

Bronny James, djali i yllit të NBA, LeBron James, pësoi një arrest kardiak gjatë stërvitjes së basketbollit në Universitetin e Kalifornisë Jugore dhe u shtrua në spital të hënën. Ai është jashtë njësisë së kujdesit intensiv dhe në gjendje të qëndrueshme. “Ne kërkojmë respekt dhe privatësi për familjen James dhe do të përditësojmë mediat kur … Vazhdoni me leximin e Djali i LeBron James pëson arrest kardiak në stërvitjen e basketbollit