Dhoma e Përfaqësuesve miraton projektligjin që përfshin ndalimin e mundshëm të TikTok

Dhoma e Përfaqësuesve miratoi Aktin e Paqes përmes Forcës së shekullit të 21-të me një votë dypartiake prej 360-58. Projektligji përfshin prioritetet e sigurisë kombëtare, duke përfshirë sanksionet ndaj Iranit, sekuestrimin e aseteve sovrane të ngrira ruse dhe një masë që mund të çojë në një ndalim mbarëkombëtar të TikTok. Dhoma e Përfaqësuesve po voton … Vazhdoni me leximin e Dhoma e Përfaqësuesve miraton projektligjin që përfshin ndalimin e mundshëm të TikTok