Devijohet fluturimi nga Izraeli për në Dagestan, terminali mbushet me protestues pro-palestinezë

Një fluturim nga Izraeli në Republikën Ruse të Dagestanit më herët gjatë ditës u detyrua të devijonte nga destinacioni i synuar në kryeqytetin Makhachkala. Kjo, pasi protestuesit pro-palestinezë sulmuan aeroportin, duke kërkuar të sulmonin të ardhurit izraelitë, sipas raporteve të shumta. Pamjet treguan një turmë të tërbuar nëpër terminal dhe madje edhe pjesë të platformës, … Vazhdoni me leximin e Devijohet fluturimi nga Izraeli për në Dagestan, terminali mbushet me protestues pro-palestinezë