Çka nënkupton “vetëmenaxhimi” për serbët në Kosovë – autonomi territoriale apo kuluturore?

Martin Klatt, drejtor i grupit për studimin e minoritetit danezo-gjerman në Qendrën Evropiane për Çështjet e Minoriteteve (ECMI), në një intervistë për Albanian Post, ka shtjelluar termin “nivel i përshtatshëm i vetëmenaxhimit” për të cilin janë pajtuar të shtunën kryeministri Albin Kurti dhe Presidenti i Serbisë. “’I duhur/përshtatshëm”’ është një term që i mungon kuptimi … Vazhdoni me leximin e Çka nënkupton “vetëmenaxhimi” për serbët në Kosovë – autonomi territoriale apo kuluturore?