• Çka janë sulmet kibernetike dhe si të mbrohemi prej tyre?

    Në shekullin e 21 kanë ndryshuar armët. Nuk po përdoren më predhat e plumbat por bitat dhe bajtat. Teknologjia nuk e ka zhdukur krimin, vetëm se e ka transformuar atë. Për më tepër, në botën ku shpejtësia po matet me MB/s keqbërësit e kanë akoma më të lehtë punën. Profesori Blerton Abazi shpjegoi konceptin e […]

Të fundit nga Teknologji

  • Teknologjia dhe arti, të bashkë-ekspozuara

  • Fëmijët që e “bojnë vetë” të ardhmen

  • KFConsole, videolojëra dhe ushqim në një pajisje