Cilat janë grupet hebree, që hyjnë në kompleksin Al-Aqsa të Jerusalemit?

Gjatë tre dekadave të fundit, Izraeli ka vendosur kontroll më të madh mbi kompleksin e Xhamisë Al-Aqsa, duke përfshirë kontrollin se kush hyn dhe del, duke kufizuar hyrjen e palestinezëve, duke kryer bastisje të dhunshme brenda dhe duke lehtësuar gjithnjë e më shumë hyrjen e grupeve të vijës së ashpër hebreje, të cilët, që nga … Vazhdoni me leximin e Cilat janë grupet hebree, që hyjnë në kompleksin Al-Aqsa të Jerusalemit?