ChatGPT dhe rreziku i Inteligjencës Artificiale, rrëfehen Mira Murati dhe Sam Altamani

ChatGPT, Mira Murati, Sam Altaman dhe Inteligjenca Artificiale (AI) janë fjalë që lidhen me njëra-tjetrën me dhe pa hir. Altaman është CEO-ja që qëndron pas kompanisë që krijoi ChatGPT, një prej modeleve të fundit të teknologjisë së Inteligjencës Artificiale që mund të ndihmojë në zgjidhjen e shumë problemeve dhe sfidave të ndryshme nga jeta e … Vazhdoni me leximin e ChatGPT dhe rreziku i Inteligjencës Artificiale, rrëfehen Mira Murati dhe Sam Altamani