Çfarë pritet nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së

Kriza klimatike dhe lufta në Ukrainë pritet të shfaqen dukshëm në Kombet e Bashkuara këtë javë. Kjo, pasi më shumë se 140 krerë shtetesh dhe përfaqësues nga e gjithë bota zbresin në New York për sesionin e 78-të të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së (UNGA). Diskutimi i përgjithshëm i nivelit të lartë, i cili fillon … Vazhdoni me leximin e Çfarë pritet nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së