Çfarë përmbajnë “shkopi” dhe “karota” e BE-së, që Lajçak i përmendi shkarazi?

Në rast se Kosova e Serbia nuk tregohen fleksibile dhe konstruktive në procesin e dialogut pason shkopi ose varësisht nga rezultati karota. Kështu të paktën ka deklaruar i deleguari i Bashkimit Evropian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, duke nënvizuar faktin se komuniteti ndërkombëtar në baza ditore po gjykon veprimet e Prishtinës dhe Beogradit në dialog, … Vazhdoni me leximin e Çfarë përmbajnë “shkopi” dhe “karota” e BE-së, që Lajçak i përmendi shkarazi?