Çfarë përfshin paketa e re për sigurinë në gjimnazet e Shqipërisë

Ministria e Brendshme e Shqipërisë në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit kanë publikuar të premten e 1 shtatorit një plan të ri masash për sigurinë në gjimnazet e vendit. Detajet e kësaj pakete për sigurinë në perimetrin e shkollave të sistemit para-universitar e ka zbuluar pikërisht ministri Taulant Balla. Fillimisht ai tregoi se … Vazhdoni me leximin e Çfarë përfshin paketa e re për sigurinë në gjimnazet e Shqipërisë