“Bumi në turizëm, mundësi për t’u shfrytëzuar në të gjitha dimensionet”

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit Blendi Gonxhja bashkë me ministren e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro, morën pjesë në eventin  “Zgjidh të Vendit”, organizuar në Tiranë, me fokus mbështetjen e prodhimit vendas si aset i rëndësishëm për nxitjen e eksporteve dhe zhvillimin e turizimit. Në fjalën e mbajtur me këtë rast, Gonxhja tha se, … Vazhdoni me leximin e “Bumi në turizëm, mundësi për t’u shfrytëzuar në të gjitha dimensionet”