BQK: Inflacioni s’ka qenë më i lartë që nga viti 2008

Në tremujorin e dytë të 2022, inflacioni në Kosovë arriti nivelet më të larta që nga mesi i vitit 2008, i nxitur kryesisht nga rritja e jashtëzakonshme e çmimeve të energjisë dhe ushqimit. Kështu thuhet në një raport të Bankës Qendrore të Kosovës e ku potencohet se indeksi i çmimeve të konsumit gjatë këtij viti … Vazhdoni me leximin e BQK: Inflacioni s’ka qenë më i lartë që nga viti 2008