Bislimi pajtohet me Lajçak-un se zbatimi i Asociacionit dhe pikave të tjera është urgjencë

Besnik Bislimi dhe Miroslav Lajçak janë pajtuar se zbatimi i Asociacionit të Komunave me Shumicë Serbe dhe pikave të tjera të Marrëveshjes së Rrugës Drejt Normalizimit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë arritur në Bruksel dhe e përforcuar me Aneks në Ohër është urgjencë. Zëvendësi i parë i kryeministrit Albin Kurti dhe i dërguari i Bashkimit Evropian … Vazhdoni me leximin e Bislimi pajtohet me Lajçak-un se zbatimi i Asociacionit dhe pikave të tjera është urgjencë