• Berisha i takon të gjithë…përveç Belind Këlliçit

    I takoi të gjithë…përveç personit, të cilin më së shumti e ka lakuar në muajt e fundit. Sali Berisha, pas ardhjes së tij të radhës në krye të Partisë Demokratike, ka nisur një sërë takimesh në vazhdën e të bërit opozitarizëm në Shqipëri dhe pjesë e këtyre mbledhjeve, janë persona, të cilët kanë filluar të […]

Të fundit nga Politikë