Baza e Kuçovës gati për inaugurim, me rëndësi kyçe në operacionet e NATO-s

E hëna e 4 marsit do të shohë edhe hapjen zyrtare të bazës ajrore taktike të NATO-s në Kuçovë, e cila pritet të jetë me rëndësi kyçe sa i takon operacioneve që mund të zhvillojë aleanca e Atlantikut të Veriut në rajon dhe më gjerë. Punimet e fundit për hapjen e bazës janë kryer në … Vazhdoni me leximin e Baza e Kuçovës gati për inaugurim, me rëndësi kyçe në operacionet e NATO-s