Banka e Shqipërisë për Albanian Post: Rënia e euros ka pasoja, por jo alarmante

Muaji maj i 2023-it ka qenë pozitiv për lekun, por jo për euron. Euro u afrua në nivele minimale historike, që u shënuan në pjesën e dytë të muajit prill. Lidhur me këto dinamika lëvizjeje në këmbim valutor, Albanian Post ka komunikuar me Bankën e Shqipërisë për të analizuar faktorët ndikues dhe pasojat që vijnë … Vazhdoni me leximin e Banka e Shqipërisë për Albanian Post: Rënia e euros ka pasoja, por jo alarmante