Banka e Shqipërisë mban të pandryshuar normën bazë të interesit

Banka e Shqipërisë mban të pandryshuar normën bazë të interesit në 3 për qind edhe për muajin gusht, bëri me dije guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko. Ndër të tjera, ai u shpreh gjatë një konference për mediat se Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë mori në shqyrtim dhe miratoi Raportin Tremujor të Politikës … Vazhdoni me leximin e Banka e Shqipërisë mban të pandryshuar normën bazë të interesit