Ballkani është në luftë – në luftë kundër fushatës dezinformuese të Rusisë

Nuk është sekret se Rusia ka kohë që po udhëheq një fushatë kundër kombeve të vogla ballkanike dhe shteteve perëndimore, në mënyrë që të zgjerojë fushëveprimin dhe të shtrijë ndikimin në Ballkanin Perëndimor, por edhe të krijojë kushte që në pushtet të vijnë forcat pro-ruse dhe të provokojë trazira që do të prodhojnë destabilizimin e … Vazhdoni me leximin e Ballkani është në luftë – në luftë kundër fushatës dezinformuese të Rusisë