Bajrami demanton Krasniqin: Grantin e performancës as nuk e gjetët të anuluar e as me kredibiltet të dëmtuar

Pas një deklarate të cilën e shkroi ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, të martën ku tha se grantin e performancës komunale e gjetën të anuluar dhe e rikthyem sërish, ka reaguar deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Hykmete Bajrami e cila ka thënë se Krasniqi nuk e ka gjetur këtë grant … Vazhdoni me leximin e Bajrami demanton Krasniqin: Grantin e performancës as nuk e gjetët të anuluar e as me kredibiltet të dëmtuar