As pushteti qendror, as lokal nuk gjetën zgjidhje për uljen e tatimit në pronë – “rëndohet xhepi i qytetarëve”

Tatimin në pronë e rriten, si lehtësim e parashikuan faljen e 100 eurove nga komunat për secilin qytetarë, por së fundmi edhe neni i cili e lejon këtë lehtësim për qytetarët nga Gjykata Kushtetuese u pezullua. Si herën e parë, ashtu edhe të dytën kritikues ndaj njëra tjetrës u shprehen Ministria e Financave, Punës dhe … Vazhdoni me leximin e As pushteti qendror, as lokal nuk gjetën zgjidhje për uljen e tatimit në pronë – “rëndohet xhepi i qytetarëve”