Arrest me burg për dy rusët dhe ukrainasin e rastit të Gramshit

Do të mbeten në burg tre të hetuarit për rastin e Uzinës Ushtarake të Gramshit, ku dy ushtarë shqiptarë u plagosën dhe dy shtetas rusë e një ukrainas, u akuzuan nga Prokuroria e Elbasanit për spiunazh si edhe për ushtrimin e dhunës ndaj punonjësve të shtetit. Masën e kërkuar nga organi hetimor e ka konfirmuar … Vazhdoni me leximin e Arrest me burg për dy rusët dhe ukrainasin e rastit të Gramshit