Apple njofton bashkëpunimin me OpenAI, ChatGPT tashmë në Iphone

Apple u fut zyrtarisht në garën e armatimeve të inteligjencës artificiale, duke njoftuar një marrëveshje me krijuesin e ChatGPT OpenAI. Kjo për të përdorur teknologjinë e kompanisë në produktet e veta dhe duke treguar një mori të veçorive të reja të AI. Apple njoftoi një sërë mjetesh dhe veçorish të AI që synojnë ta ndihmojnë … Vazhdoni me leximin e Apple njofton bashkëpunimin me OpenAI, ChatGPT tashmë në Iphone