• AP VOX: Qytetari duke përdorur fjalimin e gjeneralit francez shpjegon problemin e Festivalit Sunny Hill

    Për katër edicione me radhë, festivali “Sunny Hill” është mbajtur në Parkun e Gërmisë, në Prishtinë. Megjithatë për shkak të disa mosmarrëveshjeve mes organizatorit dhe qeverisë, këtë vit do të mbahet në Tiranë. Largimi i festivalit nga kryeqyteti i ka indinjuar qytetarët e Kosovës. Të intervistuar nga Albanian Post në kuadër të rubrikës AP VOX, […]...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat