Aeroporti i Vlorës ndryshon lojën – miliona pushues britanikë do të dynden së shpejti në Shqipëri

Nuk është krejtësisht e pazakontë që dy linja ajrore rivale të shpallin fluturime konkurruese në të njëjtin destinacion në afërsisht të njëjtën kohë. Industria e aviacionit është rikthyer fuqishëm nga pandemia dhe, ndërsa numri i pasagjerëve kthehet drejt shifrave ku ishin përpara se bota “të rrëzohej” në fillim të vitit 2020, nisjet e rrugëve të … Vazhdoni me leximin e Aeroporti i Vlorës ndryshon lojën – miliona pushues britanikë do të dynden së shpejti në Shqipëri