Abazoviç elaboron nevojat e Ballkanit Perëndimor: “Kosovës vizat, Shqipërisë e Maqedonisë negociatat, Serbisë e Malit të Zi ecje tutje në BE”

“Kosova ta ketë liberalizimin e vizave, Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë t’i hapen negociatat për anëtarësim, Serbisë dhe Malit të Zi t’i hapet tutje rruga evropiane”. Kështu u shpreh kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç në konferencën “26th Annual Economist Government Roundtable”, në një tryezë me liderët e Ballkanit Perëndimor në Greqi. Abazoviç i … Vazhdoni me leximin e Abazoviç elaboron nevojat e Ballkanit Perëndimor: “Kosovës vizat, Shqipërisë e Maqedonisë negociatat, Serbisë e Malit të Zi ecje tutje në BE”