A do të ketë marrëveshje ekstradimi mes Shqipërisë dhe Emirateve të Bashkuara?

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, deklaroi të hënën e 31 tetorit se një grup në nivel ekspertësh pritet të mbërrijë në Shqipëri. Kjo, lidhur me një marrëveshje të mundshme ekstradimi mes Shqipërisë dhe Emirateve të Bashkuara Arabe. Lajmi u bë i ditur gjatë mbledhjes së Komisionit të Sigurisë Kombëtare. “Burgjet popullohen nga hallexhinjtë, krerët e … Vazhdoni me leximin e A do të ketë marrëveshje ekstradimi mes Shqipërisë dhe Emirateve të Bashkuara?