• Vjosa Osmani rreth çështjes së shqiptarëve të Luginës së Preshevës

    Pas deklarimeve të kryetares së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani rreth çështjes së shqiptarëve të Luginës së Preshevës dhe spastrimit të heshtur etnik të organ...