• Spanjolli e ndihmon cr7

    Spanjolli e kishte ndihmuar Ronaldon në kohën kur ishte te Real Madridi dhe tani AS ka pyetur se sa shpejtë mund t’i vrapojë ai.   Spanjolli e kishte ndihm...