• Puna nga distanca është e mirë për bizneset, por edhe për botën – fakte dhe statistika interesante që e dëshmojnë një gjë të tillë

    Muajt e fundit, pasi u bë e qartë se përhapja e shpejtë e coronavirusit përfundimisht do të mposhtte shërbimet shëndetësore, qeveritë në të gjithë botën filluan...