Përfundoi afati kalimtar në basketboll, këta janë transferimet në Superligë


20 ditë · Ligat

Ka përfunduar afati kalimtar për basketbollistë vendorë, derisa të huajt mund të paraqiten deri para fillimit të xhiros së 22-të të Superligës së Kosovës në basketboll.

Skuadrat e Superligës kanë bërë disa përforcime me lojtarë vendorë dhe të huaj, varësisht nga synimet që kanë.

Ka përfunduar afati kalimtar për basketbollistë vendorë, derisa të huajt mund të paraqiten deri para fillimit të xhiros së 22-të të Superligës së Kosovës në basketboll.

Skuadrat e Superligës kanë bërë disa përforcime me lojtarë vendorë dhe të huaj, varësisht nga synimet që kanë.