Konfirmohen 40 raste të reja me COVID-19 në Kinë, në Pekin edhe 27 të infektuar


5 muaj · Shqipëri

Gjithashtu kanë filluar testimet masive, kurse tregu që shet pemë dhe perime si dhe fruta deti është mbyllur për shkaqe sigurie për ta luftuar valën e dytë të mundshme.

Ata që kanë pasur kontakt me rastet e konfirmuara nuk do t’ju lejohet të largohen nga qyteti, kurse janë anuluar edhe disa linja të trafikut urban. /Telegrafi/