• Çfarë kishte ndodhur kur Ronaldo si 26-vjeçar kishte garuar me një atlet spanjoll në garën 100 metra?

      Spanjolli e kishte ndihmuar Ronaldon në kohën kur ishte te Real Madridi dhe tani AS ka pyetur se sa shpejtë mund t’i vrapojë ai.   Spanjolli e kisht...