Çfarë kishte ndodhur kur Ronaldo si 26-vjeçar kishte garuar me një atlet spanjoll në garën 100 metra?


6 muaj · Lajme

 

Spanjolli e kishte ndihmuar Ronaldon në kohën kur ishte te Real Madridi dhe tani AS ka pyetur se sa shpejtë mund t’i vrapojë ai.

 

Spanjolli e kishte ndihmuar Ronaldon në kohën kur ishte te Real Madridi dhe tani AS ka pyetur se sa shpejtë mund t’i vrapojë ai.

 

Spanjolli e kishte ndihmuar Ronaldon në kohën kur ishte te Real Madridi dhe tani AS ka pyetur se sa shpejtë mund t’i vrapojë ai.